Najem opaža pri naslednjem projektu?

Gradbeništvo je v zadnjem letu ponovno beležilo rast, gradnja stanovanjskih in poslovnih objektov je v polnem zagonu. Gradbena podjetja s svojimi kapacitetami (oprema, zaposleni) marsikdaj komaj sledijo vsem zahtevam na trgu, zato je izjemno pomembno, da pri svoji gradnji uporabljajo opremo, ki omogoča hitro, kvalitetno in varno gradnjo. Pri moderni gradnji, kjer je beton že nekaj časa osnovni gradbeni material, so v ospredje prišli opaži in različni opažni sistemi. Opaž lahko odigra ključno vlogo pri uspešnosti vaše gradnje. Potrebno je le izbrati takšen sistem, ki bo s svojimi lastnostmi in kvaliteto sledil vsem zahtevam vaših projektov.

V zadnjem obdobju beležimo tudi močno izboljšanje stanja pri gradbenih podjetjih in njihovih zaposlenih, kar zadeva poznavanje gradbene opreme, kamor nenazadnje uvrščamo tudi opažne sisteme. Gradbeniki se zavedajo pomena dobrega in kvalitetnega opažnega sistema, zato pri svoji gradnji ne iščejo več alternativ, temveč uporabljajo zgolj preverjene, kakovostne in zanesljive rešitve. Veliko gradbenikov uporablja pri gradnji svojo opremo, vse večkrat pa se zaradi pomanjkanja lastnih kapacitet odločajo tudi za najem opaža. Takšna odločitev je velikokrat pogojena tudi z dejstvom, da veliko sodobnih gradenj zahteva uporabo naprednih tehnologij in opreme, katere pa marsikatero podjetje ne premore. Zato je za takšne projekte izposoja ustreznega opaža edina rešitev.

Najem ali nakup opaža?

Večna dilema pri našem poslu je, ali se bolj splača imeti lasten opaž ali pa je bolje le-tega najemati. Enoznačnega odgovora na to vprašanje ni moč podati. Na odločitev vplivajo mnogi dejavniki, med katerimi so najpogosteje: za kakšno obdobje boste potrebovali opaž, ali boste opaž potrebovali tudi za naslednje projekte, ali aktualna gradnja potrebuje specifične rešitve, ali imate dovolj skladiščnih kapacitet, kakšen je finančni vložek,..

Različni konstrukcijski elementi (stene, stebri, okrogline, temelji,..) običajno zahtevajo tudi različne rešitve z vidika opreme, tj. opaža. Mnoga podjetja si tako težko privoščijo, da bi za prav vse naloge imeli na voljo lastno opremo. Poleg tipa opreme pa je seveda pomembna tudi razpoložljiva količina opaža. Velikokrat lahko podjetja z lastnimi kapacitetami pokrijejo potrebe pri večini svojih projektov. Ko pa so te potrebe izjemoma večje pa se odločijo za najem opaža. V kolikor gradbeno podjetje raste, pridobiva čedalje več večjih projektov, potem je seveda smotrno razmisliti o nakupu opaža. Takšna investicija se ob redni uporabi lahko povrne v dokaj kratkem časovnem obdobju. Sami zato svojim partnerjem ponujamo obe možnosti: nakup ali najem opaža. Poleg tega smo zelo fleksibilni, tako da je pri nas mogoč tudi nakup skozi najem opaža. Za aktualni projekt najamete opaž, po končanem najemu pa imate možnost, da najeto opremo tudi odkupite. Pri tem se vam visok odstotek plačanega najema odšteje od nakupne vrednosti.

Dodatne prednosti najema opaža

Najem opaža ima številne prednosti. Ne glede na vaše zahteve in potrebe, lahko v vsakem trenutku pridete do rešitve v smislu kvalitetnih tehnoloških rešitev in vrhunske opreme za gradnjo. Vsa oprema, ki jo je moč najeti pri nas, je v vrhunskem stanju, skrbno pregledana in pripravljena za uporabo. Z najemom opaža se znebite tudi stroškov in dela vezanega na vzdrževanje, čiščenje in skladiščenje opaža. Pri podjetju Ringer opaži in odri vam v primeru najema opreme izrišemo tudi načrt opaževanja ter svetujemo pri vaši gradnji. Pri svoji gradnji se boste tako brez težav lahko posvetili svojim primarnim opravilom, skrb za opremo prepustite nam.

Omogočamo vam najem stenskega in stropnega opaža, znotraj obeh kategorij opaža pa lahko izbirate med različnimi opažnimi sistemi. Kateri sistem je najboljša rešitev za vas, bomo presodili na podlagi izdelanih opažnih načrtov in vam tudi strokovno svetovali pri uporabi. Mnogi so že prepoznali vse prednosti Ringer opažnih sistemov. Pridružite se jim tudi sami in kontaktirajte naše svetovalce in prodajno ekipo ter dvignite izvedbo svojih projektov stopničko višje.

 

< nazaj​​​​​​​​​​​​​​

Back to top