Izjava o zaščiti privatnosti

Splošni pogoji

Vprašanja varstva podatkov in varnosti informacij so osnova za stabilne in uspešne odnose s strankami in so za podjetje Ringer d.o.o. zelo pomembna.

Ta izjava opisuje, kako podjetje Ringer d.o.o. obdeluje vaše podatke v povezavi s tem spletnim mestom.

Ringer d.o.o. pri ravnanju z osebnimi podatki upošteva vse določbe veljavne različice Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o telekomunikacijah. Poleg tega je podjetje Ringer d.o.o. sprejelo vse tehnične in organizacijske ukrepe, potrebne za ustrezno varstvo podatkov na svojem območju odgovornosti.

Ringer d.o.o. se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov, vendar ne bo odgovoren, če tretjim osebam kljub sprejetim varnostnim ukrepom še vedno uspe nedovoljen dostop do podatkov in informacij.

Namen obdelave osebnih podatkov


Vaši osebni podatki bodo obdelani le za naslednje namene v smislu čl. 6 odstavek 1 Splošne uredbe o varstvu podatkov:

  • odgovarjanje na vaša vprašanja,
  • obdelava naročil.

Poleg tega bodo vaši osebni podatki shranjeni le toliko časa, kolikor je potrebno za dosego teh ciljev, ali v zakonsko določenih rokih hrambe.

Če zakonita obdelava vaših podatkov zahteva soglasje, bomo pred obdelavo pridobili vaše izrecno soglasje.

Podatki, ki jih obdeluje podjetje Ringer d.o.o.:

Ringer d.o.o. bodo ob obisku tega spletnega mesta zbrali naslednje podatke:

Vse informacije so na voljo kot del izpolnjevanja kontaktnega / registracijskega obrazca na spletnem mestu.
Ti podatki se ocenjujejo za statistične namene, da lahko optimiziramo našo ponudbo na spletnem mestu podjetja Ringer GmbH. Poleg tega se bodo ti podatki hranili tri mesece, pod pogojem, da ni protislovne pravne obveznosti hranjenja. Hkrati se lahko podatki hranijo dlje časa, če je treba raziskati napade na spletno mesto. Podatki, ki jih obdelujemo, ne bodo posredovani prejemnikom v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah.

Piškotki

Spletne strani podjetja Ringer d.o.o. uporabljajo tako imenovane "piškotke" kateri se lahko uporabljajo brez omejitev. Piškotki so majhne datoteke, ki uporabnikom omogočajo, da prepoznajo in analizirajo uporabo našega spletnega mesta. V teh datotekah je shranjena naključno ustvarjena edinstvena identifikacijska številka. Piškotek vsebuje tudi podatke o njegovem izvoru in obdobju shranjevanja. Piškotki ne morejo dostopati, brati ali spreminjati drugih podatkov v vašem računalniku.

Piškotki, ki jih je postavil Ringer d.o.o. ne predstavljajo tveganja za uporabnikov računalniški sistem, ker ne povzročajo škode in ne vsebujejo virusov ali podobnega. Večina piškotkov na tem spletnem mestu se samodejno izbriše (sejni piškotki).

Uporabo piškotkov lahko preprečite s prilagoditvijo ustreznih nastavitev brskalnika. Če vaš brskalnik podpira tehnologijo DoNotTrack in ste jo aktivirali, profil uporabe, povezan z vašim obiskom, ne bo ustvarjen. Upoštevajte, da bo blokiranje ali brisanje piškotkov negativno vplivalo na vašo spletno izkušnjo in vam preprečilo, da bi v celoti izkoristili to spletno mesto.

Nastavitve piškotkov​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Google Analytics

To spletno mesto uporablja Google Analytics, orodje za analizo spletnih mest podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA ("Google"), da našim obiskovalcem ponudi ponudbe, prilagojene njihovim zahtevam. Google Analytics uporablja tudi tako imenovane piškotke, ki so shranjeni v vašem računalniku za analizo spletne strani. Podatki, ki jih ti piškotki ustvarijo o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), se posredujejo na Googlov strežnik in se tam shranijo. Vaš naslov IP se samodejno skrajša / anonimizira z "anonimizacijo IP", ki se uporablja na tem spletnem mestu, takoj ko Google prejme vaš naslov IP.

Na podlagi teh informacij in v imenu upravljavca spletnega mesta Google sestavi poročila o dejavnostih na spletnem mestu in drugih internetnih storitvah za podjetje RINGER GmbH, da oceni vašo uporabo spletnega mesta in sestavi poročila o dejavnostih na spletnem mestu.

Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da v brskalniku izberete ustrezne nastavitve. Poleg tega imate možnost preprečiti zbiranje teh piškotkov s strani storitve Google Analytics s prenosom in namestitvijo dodatka za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi: tools.google.com/dlpage/gaoptout (alternativno , lahko tudi kliknete Deaktiviraj Google Analytics). Za več informacij o Googlovih pogojih uporabe in politiki zasebnosti obiščite www.google.com/analytics/terms/de.html und www.google.de/intl/de/policies/.

Vendar želimo poudariti, da z onemogočanjem piškotkov in storitve Google Analytics morda ne boste mogli v celoti uporabiti vseh funkcij te spletne strani.

Google Analytics uporabljamo tudi za statistične namene za analizo podatkov, ki jih ustvarijo AdWords in piškotek DoubleClick. Če se s tem ne želite strinjati, lahko to preprečite tako, da nastavite ustrezne nastavitve na naslovu www.google.com/settings/ads/onweb/

Z uporabo te spletne strani se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov, ki jih zbere Google na zgoraj opisan način in v zgoraj opisane namene.

Google Maps

Na svojem spletnem mestu uporabljamo storitev Google Zemljevidi, ki jo ponuja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA ("Google").

Kadar koli kliknete »Google Zemljevidi«, Google nastavi piškotek za obdelavo uporabniških nastavitev in podatkov vsakič, ko se prikaže stran, na kateri je integriran »Google Zemljevidi«. Ta piškotek se praviloma ne izbriše z zaprtjem brskalnika, ampak po določenem času poteče, če ga predhodno ne izbrišete ročno.

Če se ne strinjate z določeno obdelavo vaših podatkov, imate možnost, da deaktivirate storitev »Google Zemljevidi« in tako preprečite prenos podatkov v Google. Če želite to narediti, morate v brskalniku onemogočiti funkcijo JavaScript. Vendar želimo poudariti, da v tem primeru bodisi ne boste mogli uporabljati storitve »Google Zemljevidi« ali pa boste imeli le omejen dostop.

Obseg in namen tega zbiranja podatkov, nadaljnjo obdelavo in uporabo podatkov s strani "Googla", pa tudi uporabo in podatke, pridobljene s storitvijo "Google Zemljevidi", najdete v Googlovem obvestilu o zasebnosti in pogojih uporabe na

​​​​​​ http://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html ili https://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html 

Facebook dodatki („Like“ gumb)

Naše spletno mesto vključuje dodatke za družabna omrežja Facebook, 1601 Avenue California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA. Facebook vtičnike lahko prepoznate po Facebook logotipu ali gumbu »Všeč mi je« na naši spletni strani. Privzeto so onemogočeni in ne vzpostavljajo samodejne povezave s strežniki Facebook. Aktivirajo se z enim samim klikom na simbol vtičnika. Če želite zdaj uporabljati vtičnike Facebook, jih morate potrditi s ponovnim klikom. Šele potem bodo podatki preneseni na Facebook. Facebook bo nato obveščen, da ste obiskali našo spletno stran z vašim naslovom IP. Če med prijavo na Facebook kliknete gumb »Všeč mi je«, lahko ustvarite povezave do vsebine naših strani na svojem Facebook profilu. To Facebooku omogoča, da vaš obisk našega spletnega mesta poveže z vašim računom. Poudariti želimo, da kot ponudnik te spletne strani ne vemo o vsebini prenesenih podatkov ali njihovi uporabi s strani Facebooka. Za zbiranje podatkov in dodatne informacije o tej temi glejte Facebookovo politiko zasebnosti na

http://dede.facebook.com/policy.php​​​​​​​

YouTube

Videoposnetki YouTube, shranjeni na spletnem mestu "www.youtube.com", so vdelani na naši spletni strani in jih je mogoče predvajati neposredno z našega spletnega mesta. V ta namen uporabljamo možnost »razširjene zaščite podatkov«, ki jo ponuja YouTube, kar pomeni, da se na YouTube ne prenašajo nobeni podatki o vas kot uporabniku, ko ne predvajate videoposnetkov. YouTubovi piškotki se shranijo le v času predvajanja videoposnetkov v vašem računalniku, podatke pa YouTube posreduje Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA ("Google"). Če predvajate videoposnetke, shranjene v YouTubu, bodo Googlu na voljo vsaj naslednji podatki: naslov IP in ID piškotka, določen URL strani, odprte na naši spletni strani, jezikovne nastavitve brskalnika, datum in čas obiska ter identifikacija vašega brskalnika. . Podatki se prenašajo, ne glede na to, ali ste prijavljeni v YouTube prek svojega računa ali pa niste ustvarili računa. Če ste prijavljeni, bodo ti podatki neposredno povezani z vašim računom.

To dodelitev lahko preprečite tako, da se odjavite, preden aktivirate gumb za zagon. Google te podatke shranjuje v obliki uporabniških profilov in jih uporablja za namene oglaševanja, tržnih raziskav in / ali oblikovanja vsebine svojega spletnega mesta, ki temelji na povpraševanju. Imate pravico ugovarjati ustvarjanju teh uporabniških profilov in ga morate poslati neposredno Googlu kot svojemu operaterju YouTube. Google ponuja dodatne informacije o YouTubovem pravilniku o zasebnosti na naslovu

www.google.at/intl/de/policies/privacy/. Z predvajanjem videoposnetkov v YouTubu soglašate z Googlovo obdelavo podatkov. Ringer opaž in odri d.o.o. ne bo obdeloval tukaj navedenih podatkov.

Newsletter

Na spletno mesto Ringer GmbH se lahko naročite. V tem primeru potrebujemo vaš e -poštni naslov in izjavo, da se strinjate s prejemanjem glasila. Ko se registrirate za naše novice, bomo poleg vašega e-poštnega naslova shranili vaš IP naslov ter datum in čas registracije. To z naše strani služi kot zaščita v primeru, da tretja oseba zlorabi vaš e -poštni naslov in se brez vaše vednosti naroči na naše novice.

Da bi vam zagotovili ciljno usmerjene podatke, vaše ime tudi prostovoljno beležimo in obdelujemo.

Od glasila se lahko kadar koli odjavite s klikom na gumb »Odjava od novic«. Po tem bomo takoj izbrisali vaše podatke v zvezi s pošiljanjem glasila.

Obrazac za kontakt

Na Ringer GmbH se lahko obrnete po e-pošti in / ali kontaktnem obrazcu. V tem primeru bodo podatki, ki jih posredujete (ime, telefonska številka, e -poštni naslov, ulica, poštna številka, mesto, država), shranjeni za namene obdelave vaše poizvedbe. Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Vaše pravice v zvezi z osebnimi podatki


Imate pravico zahtevati naslednje:

  • podatki (ali so in kateri osebni podatki o vas shranjeni),
  • popravljanje, dodajanje ali brisanje (osebni podatki, ki so netočni ali niso zakonito obdelani),
  • omejitev in prenosljivost podatkov,
  • preklic in ugovor v določenih okoliščinah.

Pravica do izbrisa bo omejena le v obsegu, v katerem lahko zaradi zakonskega roka hrambe in / ali zaradi zaščite naših zahtevkov izbrišemo izbris. Poleg tega imate pravico vložiti pritožbo pri pristojnem organu, če obdelava vaših podatkov krši zakon o varstvu osebnih podatkov ali če so bile vaše pravice do varstva osebnih podatkov kršene na kakšen drug način.

Kontakt

Vaše zaupanje je za nas še posebej pomembno. Če imate dodatna vprašanja o varstvu osebnih podatkov v zvezi z Ringer d.o.o., se obrnite na nas po naslednjih možnosti za stik:

RINGER d.o.o.

Šuceva ulica 23 
4000 Kranj
info@ringer.si

04 / 292 70 71

Poudariti želimo, da uporaba te spletne strani zahteva spoštovanje avtorskih pravic, pravic blagovnih znamk in blagovnih znamk ter drugih pravic tretjih oseb. Strinjate se, da ne boste zlorabili nobene vsebine (zlasti fotografij, video posnetkov, besedil in blagovnih znamk).

Back to top